Nyhetsforum

Välkomna till kursen!

Välkomna till kursen!

av Alan Sola -
Antal svar: 0

Denna vecka börjar period CD och därmed även vår omgång av Matematik II Analys del B! Jag skulle vilja hälsa er alla välkomna till denna kurs som innehåller mycket vackert material från flervariabelanalys, vektoranalys, samt komplex analys!

Det första jag ber er om är att läsa igenom kurshemsidan noga. På sidan finns bland annat en lista på kurslitteratur, information om examinationen, en veckoplanering, och ett diskussionsforum där man kan ställa frågor till lärarna och diskutera med andra studenter. Inom kort kommer även de bonusgivande inlämningsuppgifterna finnas tillgängliga.

I planeringen är materialet uppdelat på veckor. I slutet av denna vecka bör man, för att ligga i fas med kursen, alltså ha gått igenom materialet listat under Vecka 1, dag 1 och Vecka 1, dag 2. Det är viktigt att man studerar löpande, och inte sparar material---det är lätt att hamna efter och då blir det svårt att lösa inlämningsuppgifterna till exempel.

Vi kommer att ha onlineträffar varje vecka. Dessa kommer att bestå av en teoretisk genomgång/föreläsning samt en räkneövning. (Se separat post för mer information.)

Eftersom kursen går på distans, förutom den skriftliga examinationen, är diskussionsforumet ett viktigt verktyg för att vi ska kunna hålla kontakten under kursen. Skriv alltså gärna där, och ställ frågor---vi svarar gärna, och så snabbt vi kan. Kom ihåg att det ofta är flera studenter som sitter fast på samma sak.

Bästa hälsningar,

Alan