Hur använder jag denna sida?

Notera att kurserna som presenteras på "kurssidorna" är aktuella kursomgångar. Här finner du samtliga kurser som ges vid Matematiska institutionen. 

Inloggning:

Du måste ha ett Universitetskonto för att kunna logga in på kurssidorna.För att aktivera ditt konto from Stockholms Universitet, klicka här.

Klicka på länken "Logga in" som du finner i sidans övre högra hörn. Har du ett konto från Stockholms Universitet loggar du in genom att klicka på bilden med logotypen för SU. Motsvarande gäller om du har ett konto från KTH.

Aktivering:

Detta gäller inte Matematik I kurserna där du är aktiverad när du blir antagen till kursen.

Du finner din kurs under de kategorier som står på förstasidan.(Matematik/Matematisk statistik Grundnivå/Avancerad nivå samt aktuell termin)
Kurssidan kommer att öppnas någon tid innan kursstart.

När du är inloggad och inne på din kurssida så ska du aktivera dig på den. Det gör du genom att klicka på länken "Aktivera mig på denna kurssida" som du hittar under rutan "Inställningar" på sidans högra del.

När du är aktiverad på kurssidan kommer aktuell information som publiceras i kursforumet av din kursledare automatisk att mailas ut till dig. Tänk på att utskicken går till den emailadress som är kopplad till Universitetskontot.

Vill du få informationsutskicken till en annan emailadress kan du gå in på kontohantering.su.se och därifrån vidarebeforda posten till en annan adress.

Det är viktigt att informationsutskicken går till en epostadress som du övervakar, så att du inte missar någon viktig information.

Senast modifierad: torsdag, 5 februari 2015, 11:48