How do I use this site?

Notera att kurserna som presenteras på "kurssidorna" är aktuella kursomgångar. Här finner du samtliga kurser som ges vid Matematiska institutionen. 

Inloggning:

Du måste ha ett Universitetskonto för att kunna logga in på kurssidorna. För att aktivera ditt konto from Stockholms Universitet, klicka här.

Du loggar sedan in på kurssidorna via länken "Logga in" som du finner i sidans övre högra hörn. Du kan välja att logga in via SU eller KTH.

Aktivering:

Detta gäller inte kurserna Matematik I eller Matematik för naturvetenskaper I där du blir aktiverad när du blir antagen till kursen.

Du finner din kurs under de kategorier som står på förstasidan (ämne, nivå samt aktuell termin). Kurssidan kommer att öppnas någon tid innan kursstart.

När du är inloggad och inne på din kurssida så ska du aktivera dig på den. Det gör du genom att klicka på länken "Aktivera mig på denna kurssida" som du hittar under rutan "Inställningar" på sidans högra del.

När du är aktiverad på kurssidan kommer aktuell information som publiceras i kursforumet av din kursledare automatisk att mailas ut till dig. Tänk på att utskicken går till den emailadress som är kopplad till Universitetskontot. Om detta är en hotmail-adress kommer utskicken antagligen att sorteras som skräppost, detta kan vi tyvärr inte åtgärda.

Vill du få informationsutskicken till en annan emailadress kan du gå in på kontohantering.su.se och därifrån vidarebeforda posten till en annan adress.

Det är viktigt att informationsutskicken går till en epostadress som du övervakar, så att du inte missar någon viktig information.

Last modified: Friday, 17 May 2019, 10:39 AM